Iskaz objavio novi singl i spot!

Pančevački bend Iskaz objavio je novi singl pod imenom Ko ti je rekao, a koji ujedno prati i video spot. Singl će se naći na petom studijskom izdanju Lavirinat.

Numera govori o tome kako je moguće ostvariti svoje snove, ukoliko postoji iskrena želja, volja i odlučnost da se napravi nešto ni od čega. Kao bend koji je samostalno krenuo iz malog industrijskog grada i postepeno gradio priču, Iskaz poziva sve sanjare da pre prate svoje srce i instinkt, nego pravila onih koji im govore da je nešto nemoguće postići. Za sve postoji način ukoliko je u osnovi iskonska ljubav i posvećenost.

Dog Eat Dog, Guano Apes, Onyx, Dope Dod, Hed PE, Crazy Town, Delinquent Habits, Hollywood Undead, Goblini, Ritam Nereda, Sunshine, Sajsi MC, Bvana, Prti Bee Gee, Elemental, Smoke Mardeljano samo su neki od muzičara koji se pojavljuju u novom spotu benda Iskaz.

Video je svojevrstan omaž Iskazovoj dosadašnjoj karijeri i radu i obuhvata neke od bitnijih trenutaka, kao i susrete sa ličnostima koje su uticale na rad benda. Video je ujedno i pokušaj da se dočara kako iz ugla benda izgleda vreme provedeno iza bine, na putu i između koncerata.

Postoji veliki deo materijala koji nije dospeo u video, ali bi za kompletnu sliku bilo potrebno mnogo više od tri i po minuta pesme, tako da ćemo to ostaviti za drugi put. Za sada je Ko ti je rekao siže zahvalnosti i ispunjenosti koju osećamo zbog svega postignutog i ljubavi koja ponekad boli, ali nikad nije neuzvraćena, izjavili su članovi benda.