Irish Stew, Iskaz i RocHoir gosti na desetoj Antievroviziji!

Sve je bliži tradicionalni koncert Mortal Kombat benda koji će biti održan 18. maja u Hali sportova Ranko Žeravica i po deseti put nositi ime Antievrovizija, a poznati su i gosti koji će nastupiti na koncertu. Pre Mortal Kombata na binu će izaći Irish Stew, Iskaz i RocHoir.

Ovo nije prvi put da će se Irish Stew pridružiti na bini Mortal Kombatu na Antievroviziji, to se već dogodilo i 2016. godine kada je koncert održan u tada još aktivnom prostoru Magacin Depo. Irish Stew je poznat po visokom nivou izvedbe, odličnom odnosu prema kolegama i publici, kao i zapaženim postupcima na alternativnoj sceni. Oni sviraju pred publikom koja je došla da ih čuje i koja ceni njihov rad, a pred publikom u Hali sportova izvešće mnogobrojne hitove iz dugogodišnje karijere, kao i pesme sa aktuelnog studijskog albuma City of Grigs.

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima četiri studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hopa, fanka, hard-kora i drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike koja je uvek dodatni član na njihovim nastupima.

RocHoir je dečiji hor, prvi u Srbiji tog tipa. Na mladima svet ostaje, a ovi mladi su na pravom putu, poručili su članovi Mortal Kombat benda kada su objavili ko će prvi stupiti na binu.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 600 dinara, a prodajna mesta su prodajna mreža TicketsFelix Shop i pab Cigla & Krigla.

IMG_7630