Hot Club of Belgrade predgrupa na koncertu Caro Emerald!

Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald nastupiće 27. februara 2018. godine u Hali sportova Ranko Žeravica, a sada je poznata i predgrupa za ovaj nastup.

U pitanju je Hot Club of Belgrade koji je osnovan u februaru 2006. godine i od tada je aktivan na muzičkoj sceni Srbije, ali mogu se pohvaliti i gostovanjima u Francuskoj i Sloveniji. Iza sebe imaju dva muzička izdanja, Perdido The Balkan swinging melody. Osnivač ovog gypsy jazz sastava je jazz gitarista Branko Mačić – Mačak a pored njega u sastavu su i Filip Krumeš, Vladimir Nikić i Nebojša Pešić. Repertoar ovog jedinstvenog sastava na našim prostorima čine kompozicije Djanga Reinhardta i Stephana Grapelija uz jazz standarde, ali i obrade evergrin melodija i starogradskih pesama sa prostora Vojvodine, narodnih pesama Srbije, Bosne i Makedonije.

Raduju se što će biti deo ove koncertne priče i veruju da će koncert svima ostati u lepom sećanju. Za nas je ovaj koncert značajan, jer ćemo nastupiti  sa proslavljenom  pevačicom koja potiče iz sličnog muzičkog žanra koji karakterišu lepe i pevljive jazzy melodije,aranžirane u modernom ali pitkom stilu, poručuju iz sastava.

Zbog velikog interesovanja, organizator koncerta odličio je da trajanje popusta od 15% na sve ulaznice produži do dana koncerta! Ulaznice za koncert Caro Emerald u prodaji su po cenama od 2400 dinara za parter, 2900 i 3300 dinara za tribine, i 3800 dinara za VIP. Možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets, kao i online na www.eventim.rswww.ddtickets.rs i www.halasportova.rs.

HotClub1