Hornsmay Coyote objavio spot i novi album!

Čuveni domaći reggae/rock muzičar Nemanja Kojić Kojot aka Hornsman Coyote, objavio je novi studijski album pod nazivom Sevengreen.

Ovaj album, za čije izdavanje je zadužena diskografska kuća Ammonite Records iz Beograda, broji 10 numera i u pitanju je roots reggae zvuk, koji je Hornsman Coyote gajio tokom cele svoje karijere. Realizovan je u saradnji sa produkcijskom kućom House of Riddim iz Austrije, sa kojom je i u prošlosti uspešno sarađivao.

Pre izdavanja Sevengreen albuma, objavljena su dva singla, Modern Age Slavery i I belive, dok je na dan objavljivanja albuma, u etar pušten  spot za numeru Bells of Hate.

Publika je nekolicinu pesama sa novog albuma već imala priliku da čuje tokom letnje turneje, na raznim festivalima i solo koncertima koje je Kojot zabeležio u prethodnih par meseci širom Srbije i Evrope.
Prvi naredni koncert u Srbiji Hornsman Coyote će održati sa svojim soudsystemom u Novom Sadu, na Festivalu uličnih svirača, 3. septembra, nakon čega će otputovati na trodnevnu turneju po Malti.