Hornsman Coyote objavio novi spot!

Čuveni beogradski reggae rock umetnik, Nemanja Kojić, poznatiji kao Hornsman Coyote je u sredu, 12. septembra, putem svog oficijelnog Youtube kanala objavio novi spot za numeru Holy Ways.

Hornsman Coyote je prošle godine, posredstvom Ammonite Records-a iz Beograda, objavio svoj deseti studijski album pod nazivom Sevengreen. Od izdavanja albuma do danas, Hornsman Coyote je objavio čak 6 spotova i to za numere Modern Age Slavery, I Believe, Bells of Hate, Tone of Your Voice, Bitter Sweet i Holy Ways.

Takođe, Coyote je samostalno i sa svojim soundsystem-om, u okviru promocije novog albuma, zabeležio veliki broj festivalskih i klupskih nastupa širom Srbije i Evrope.

Kako saznajemo iz tabora Hornsman Coyote-a, druga polovina septembra će biti rezervisana za odmor i sumiranje utisaka sa izuzetno aktivne letnje turneje, dok se nastavak koncertnih aktivnosti očekuje već u prvoj polovini oktobra, kada je bukiran nastup na Cultiva festivalu u Beču.

Da podsetimo, Hornsman Coyote je album Sevengreen realizovao u saradnji sa poznatom austrijskom produkcijskom kućom House of Riddim. Za kompletan vizuelni aspekt i video obradu Hornsman Coyote sadržaja zadužena Đurđica Gajić, koja je ujedno i član sastava Hornsman Coyote Soundsystem.