Hladno pivo sutra na Kalemegdanu!

Najavili smo da će hrvatski pank rok bend Hladno pivo proslaviti 30. rođendan velikim beogradskim koncertom, kao i da će koncert će početi u 20 časova svirkama predgrupa Savršeni marginalci iz Maribora i domaćeg benda (ne)normalni koji će na pravi način zagrejati publiku za spektakl koji pripremaju Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki.

Na koncertu će svirati svoje najveće hitove više od dva sata, a momci beogradskoj publici poručuju da očekuju da im vrate istom mjerom i ništa više od toga. Beogradu ćemo dati maksimum, jer je nama u Beogradu uvijek bilo maksimalno dobro. Dolazimo u Beograd i sviramo posljednjih 17 godina, do sad smo imali niz rasprodatih koncerata, a i ovaj je na tragu da bude rasprodat, dodaje frontmen Mile Kekin.

Na prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa ostalo je još veoma malo karata koje do subote popodne možete kupiti po ceni od 1500 dinara, odnosno 1700 dinara za fan pit, a za ljude koji dolaze iz unutrašnjosti i nisu bili u mogućnosti da kupe karte, biće ostavljen određeni broj ulaznica koje će moći da kupe pred koncert na Kalemegdanu. Molimo posetioce da na Kalemegdan dođu ranije kako bi izbegli gužvu, a ulaz na terene KK Partizan će biti otvoren od 19 časova i 30 minuta.

IMG_2699-(Copy)