Hladno Pivo i Josipa Lisac objavili novi spot!

Hrvatski pank rok bend Hladno pivo i muzička diva Josipa Lisac snimili su pre nepuna dva meseca dobro poznatu numeru Soundtrack za život u novoj verziji, a sada je objavljen i spot.

Nakon 14 godina, glasovi, tonovi rasuti, skupljeni su ponovo. Krik dive reže sivu svakodnevicu, kao i rifovi Hladnog piva, koji odzvanjaju zagrebačkim ulicama od 1987. godine. Svi tražimo tu pesmu koja će nam biti štit i reči kojima ćemo seći sve što nam smeta – Soundtrack za život je zato tu, u novoj verziji, kao posveta svemu što su momci iz Hladnog piva u ovih 30 godina napravili, kao posveta svima koji su ostavili trag u bendu i kao zahvala svima koji su uz muziku Hladnog piva sve ove godine.

Hladno Pivo će održati nastup 26. maja u Beogradu na terenima KK Partizan na Kalemegdanu. Dolazimo ovaj put po prvi put predstaviti sve, a ne samo zadnji album. Koncert će stoga trajati malo duže, jer ne stane 30 godina u dva sata. Nikad se nismo odmarali na lovorikama, ali ćemo se ovaj put dobro skupa naodmarati na najvećim hitovima kojih se bogami skupilo. Usput ćemo skinuti prašinu sa zaboravljenih aseva. Pa ko voli pivo popit i poslušat našu muziku pod zvjezdanim svodom, neka svrati na Kalemegdan, izjavio je Mile Kekin.

U prva dva dana prodaje ulaznica za veliki slavljenički koncert prodato je više od hiljadu ulaznica, tako da je pre vremena rasprodat promotivni kontigent karata. U prodaji je ograničen broj regularnih ulaznica po ceni od 700 dinara, a za fan pit 1000 dinara. U narednom periodu cena će se menjati kada se rasproda ograničeni broj ulaznica po određenoj ceni, o čemu detaljnije informacije možete pronaći na sajtovima Eventim-a, DD Tickets-a i Gigs Tix-a.