Heineken Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma!

Do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je nešto više od tri nedelje, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati. Prema rečima organizatora, gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, kao i festivalskom kampu.

Tako oni koji još uvek nisu rezervisali smeštaj mogu odabrati udoban krevet i boravak u novootvorenom hotelskom kompleksu ili avanturu u Lovefest kampu. Ove godine kamperi ponovo stižu sa svih strana sveta, a posetiocima je dostupno još samo pedesetak slobodnih mesta. Za sve goste kamp će biti otvoren već od 2. avgusta, pa sve do kraja festivala, a više informacija o smeštaju možete pronaći na sajtu festivala.

Izdali hotel godinu dana unapred!

Zahvaljujući dobrom provodu na festivalu i odličnoj usluzi, Dragan Jovanović, vlasnik jednog od hotela u Vrnjačkoj Banji kaže da je gotovo sve sobe izdao poslednjeg dana prošlogodišnjeg Lovefesta, kada mu je grupa gostiju iz Italije poručila da Lovefest 2017 neće propustiti.

Kada su mi prošle godine rekli da će sledećeg leta ponovo doći kod mene, mislio sam da je to više bila ljubaznost, nego čvrsto obećanje. Međutim, ovog puta se vraćaju u još većem broju i ja sam spreman da im ponovo kažem buongiorno, rekao je kroz osmeh gospodin Jovanović. Hotel je naš mali porodični posao i jedini izvor prihoda, a period oko Lovefesta je uvek znak za sigurnu zaradu i popunjene kapacitete.

Promo cena VIP ulaznica do 14. jula u ponoć!

Za one koji sve nastupe izvođača na Fire bini žele da posmatraju sa najboljeg mesta, na raspolaganju su VIP ulaznice i to po promo ceni od 39 evra. Akcija traje do petka, 14. jula u ponoć kada će karte poskupeti.

Heineken Lovefest, ovog leta biće održan od 3. do 5. avgusta, a na festivalu se očekuje više od 100 izvođača među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Valentino Kanzyani, kao i Carl Craig koji se na festival vraća posle četiri godine. Tokom tri festivalska dana Vrnjačku Banju posetiće više od 100.000 mladih iz celog sveta.

Lovefest 2016_2Lov