Gramophonedzie podrška na Gramatik koncertu!

Jedan od najcenjenijih producenata današnjice, Gramatik, prvi put će nastupiti pred beogradskom publikom u četvrtak, 23. novembra, u Belexpocentru. Ovom nesvakidašnjem koncertnom nastupu pridružiće se i domaći funky/jazz sastav Gramophonedzie Live Experience.

Slovenački muzičar, sa prebivalištem u Njujorku, nalazi se na dvomesečnoj evropskoj turneji RE: COIL Tour LIVE, u toku koje je predstavio novi EP Re: Coil Part I, koji sadrži šest numera, uključujući i prethodno izdate singlove Recovery sa Erik Krasnom, Voyager Twins sa Galaktik Marvelom i Aymo sa Balkan Bumpom i Talib Kvelijem. Pored već objavljenih pesama EP sadrži i nove numere Future Crypto sa Branksom, Goldilocks Enigma sa Anomaliem i Halcyon. Ovaj EP predstavlja Gramatikov karakterističan stil: duboke bas linije, gitaru i prepoznatljiv dizajn zvuka, dok istovremeno istražuje i neke nove uticaje.

Devetočlani bend Gramophonedzie Live Experience, nastao 2014. godine, okuplja neke od najboljih muzičara iz Srbije. Pored  DJ-a i vokala, zastupljeni su instrumenti: bubanj, gitara, saksofon, klavijature i perkusije. Kako bi stvorili jedinstveno muzičko iskustvo, prave fuziju elektronske i žive muzike i samim tim ruše muzičke barijere. Te večeri, ovaj sastav izvešće svoje najpoznatije pesme, kao što su: Why Don’t You, Feels Like Love, Bitches Know, Street Lady, No Sugar. Pored hitova, publika će imati priliku da čuje i pesme koje će se naći na novom albumu.

Karte za beogradski nastup Gramatika, u produkciji Blendera, nalaze se u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem prodajne mreže Gigstixa, po ceni od 1790 dinara za parter i 2290 dinara za VIP.

Gramatik Press Photo 2