Grace Jones novo ime EXIT festivala!

Jedna od najvažnijih svetskih umetnica savremenog doba, revolucionarna muzička ikona, supermodel i filmska zvezda, Grace Jones, dolazi na EXIT

Ova nesvakidašnja ličnost dolazi iz najviše i poslednje klase vanzemaljaca, od kojih su mnogi na Zemlji ostavili neizbrisiv trag i nažalost otišli – Bowie, Prince i Michael Jackson menjali su svet sa njom. Na glavnoj pozornici festivala pokazaće da je još pre Madonne, Lady Gage i Rihanne, kojima je bila najveći uzor, prva uvela avangardnu umetnost i visoku modu u svetske muzičke tokove. Nenadmašni Vogue proglasio ju je ultimativnom modnom muzom, a muzički autoritet Rolling Stone za neodoljivu umetnicu, modnu ikonu i simbol. Nakon premijere na filmskom festivalu u Torontu, dugo snimani dokumentarni film o životu fascinantne art-rok aristokratkinje, Grace Jones: Bloodlight & Bami, imaće i svoju bioskopsku premijeru ovog proleća, upravo pred njenu turneju sa kojom dolazi na tvrđavu!

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, David GuettaZiggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Asian Dub Foundation, Elderbrook, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Cockney Rejects, Dog Eat Dog, Slaves, Idles i mnoge druge. Ulaznice po promotivnoj ceni sa 65% popusta od finalne, za 6490 dinara, možete kupiti onlajn putem sajta EXIT festivala, kao i direktno u mreži GigsTix.

FOTO Andrea Klarin
FOTO Andrea Klarin