Goldfinger objavili novi spot sa turneje!

Ska punk projekat producenta John Feldmann-a nastavlja sa promocijom albuma The Knife objavljenog prošlog leta. Spot za A Million Miles snimljen je na festivalskim nastupima po Americi.

Goldfinger su nastali 1993. u Los Anđelesu, a široj publici su najpoznatiji sa obradom disco pop hita 99 Red Balloons nemačkog benda Nena. Bili su najaktivni do 2008. i albuma Hello Destiny… posle kog prestaju sa radom. Danas osim Feldmann-a, koji je pevač i gitarista, ni jedan originalni član više ne svira u bendu. Na bubnjevima je Travis Barker pozajmljen iz blink-182, na bas gitari je Mike Herrera koga znate iz legendarnog punk benda MxPx i na drugoj gitari je Philip Sneed, nekadašnji član post hardcore benda Story of the Year.

John Feldmann je jedan od najcenjenijih producenata na rock sceni sa više hit albuma iza sebe nego bilo ko drugi. Lista bendova sa kojima je sarađivao je impozantna i teško ih je sve nabrojati: blink-182, Black Veil Brides, Good Charlotte, Disturbed… Pored muzike veoma je aktivan u borbi za prava životinja.