Go2 Haloween sprema zombi scenografiju!

Go2 Halloween ove godine obeležava svoj jubilarni, deseti po redu Halloween maskenbal – Halloween X, The Night Of The Walking Dead. Ove godine, odlučili su da udruže snage sa televizijom FOX i prirede vam događaj za pamćenje. U pitanju je prava zombi apokalipsa koja će se odigrati na noć punog meseca, 4. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd, a koja je zasnovana na jednom od najpopularnijih, svetskih TV serijala – The Walking Dead.

Iz godine u godinu Halloween ekipa se trudi da što bolje dočara posetiocima odabranu tematiku i to scenografijom koja je nezaobilazan i njima najbitniji deo žurke. Uz pomoć FOX ekipe, ove godine pripremaju vam bogatu dekoraciju koja će zasigurno ostaviti svakoga bez daha. Leteći zombiji, Swing like Negan, Zombie mirror photo booth samo su neki od delova jezive scenografije koja vas očekuje nadolazeće subote. Takođe, poručuju vam i da obratite pažnju na ljude oko sebe. Neki od njih zaraženi su zombi virusom, a to ćete moći da otkrijete samo ukoliko posetite specijalnu zombi poslastičarnicu u kojoj ćete dobiti UV lampu koja će vam pomoći da otkrijete ko je na putu da se pridruži hodajućim mrtvacima. Ukoliko ste, pak, krajnje neustrašivi i možda vam se dopadne neki zombi, moćićete čak i da ga iznajmite, a novac od rente ide u humanitarne svrhe.

Ovogodišnji line up čini nekoliko najtraženijih domaćih i regionalnih DJ-eva elektronske muzičke scene zajedno sa grčkim DJ-em i producentom DJ Anjelom. Ekipu domaćih 7 veličanstvenih izvođača čine upravo bosanskohercegovački DJ i producent Mladen Tomić, Peter Portman, Rudhaman, Nexie, Oysha, Andrew Meller i jedna mlada dama, Aleksandra Duende.

Cena karte u pretprodaji je 990 dinara, a ukoliko ipak niste raspoloženi za druženje sa zombijima, možete za 1490 dinara da obezbedite sebi mesto u bodljikovom žicom ograđenom VIP delu. Ulaznice možete nabaviti na svim Eventim, GigsTix i DD Tickets prodajnim mestima, kao i njihovim sajtovima.

dsc_4817