Gift objavili novi singl i spot!

Bend Gift nedavno je objavio singl pod nazivom Mon Amour, koji ujedno prati i video spot.

Gift je nastao davne 1990. u Novom Sadu, kao autorski bend Seven Sisters pod
uticajem Dead Can Dance, Pink Floyd, The Sisters of Mercy i Bauhaus. Već na početku karijere, bend postaje zapažen zbog svog specifičnog muzičkog izraza, ali pre svega zbog energičnog i originalnog scenskog nastupa frontmena Jovana Matića.

Gift je jedna vredna ekipa posvećenih umetnika, koji redovno nastupaju u svim
najinteresantnijim i najjačim klubovima u regionu. Ovi uvek ekscentrični nastupi okupljaju veliki broj ljudi koji uživaju u Gift-ovom smelom izvođenju. Poznati i po svojoj interakciji sa publikom, oni nude sebe u potpunosti i ništa manje ne očekuju od publike. Kada bi bili opisani jednom rečju, to bi sigurno bila: energija!

Moglo bi se pomisliti da se tekst pesme odnosi na trenutnu globalnu situaciju, pa ipak gladno uho slušaoca može otkriti podtekst koji govori o teškoj groznici koju svi tako dobro poznajemo, koja razara jače nego bilo koja druga nepoznata sila. Mon Amour je ironična, buntovna! Ušuškana u romantizovane melodije i neku magičnu letnju setu s kraja dana, lako se prikrada kao i sve zemljotresne ljubavi, čupa meso i ulazi bez pitanja u ćelije sa krajnjim ciljem gubitka razuma. Ona je destrukcija ljubavi i izazov za sve one koji su kao i mi
spremni i dalje da vole, rekao je autor o pesmi.