Fight The Fight podrška na Devin Townsend Project koncertu!

Kao što smo najavili, Devin Townsend Project nastupiće u utorak, 15. avgusta, u Domu omladine Beograda. Kao podrška na ovom koncertu nastupiće norveški modern metal sastav Fight The Fight.

Ovaj sastav postojao je deset godina pod imenom Faenskap. Svirali su na svim bitnim norveškim festivalima, bili na turneji po Evropi, a dobili su pohvalu od britanskog Metal Hammera zbog svojih izvanrednih nastupa uživo.

Debitantski album ovog sastava je mladalački, svež i puca od energije, baš kao što biste i očekivali od benda koji se vrumao po norveškoj underground sceni nekoliko godina. Ali ovaj album nije samo to. U pitanju je zrela, dobro uređena granata, koja sadrži instrumentale koje ćete odmah zapamtiti, kao i pamtljive fraze i refrene. Ovo nije još jedan obični debitantski album, on sadrži elemente roka, panka, metala i blek metala utkane u jednostavan i progresivan zvuk.

Neverovatno smo uzbuđeni da vam konačno pokažemo na čemu smo radili poslednjih godina. Ovo je momenat u kojem pravimo korak napred i pobeđujemo! Gledajte nas i pridtužite nam se, ovo je Fight The Fight! – poručuju članovi benda.

Fight the Fight - band