EXIT stiže na Jahorinu!

EXIT-ova festivalska porodica od sledeće godine dobija još jednog člana. Posle 2014. i pokretanja Sea Dance festivala, 2015. Revolutiona u Temišvaru, 2017. Sea Stara u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival, koji će biti održan od 15. do 18. marta iduće godine na Jahorini.

Program festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korišćena i za Sea Star. Prvog dana festival će imati večernju žurku zagrevanja, da bi naredna dva bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku.

Muzički festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom sveta, a samo u Evropi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja.

EXIT tim, u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina, planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira među najznačajnije zimske muzičke festivale na kontinentu.

Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, biće saopšteni uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cenama biće dostupne i pre početka zimske sezone.

Jahorina_1