Eros Ramazzotti narednog utorka u Beogradu!

Eros Ramazzotti uveliko je na velikoj Vita Ce N’è turneji u okviru koje dolazi i u Beograd. Emotivni, ali i moderni, plesni spektakl zakazan je za 24. septembar u Štark Areni.

Eros dolazi da osvoji Beograd, ali smo sigurni i da će i beogradska publika ponovo osvojiti srce i dušu ove velike zvezde koja se raduje ponovnom dolasku i ovu zemlju pamti po najboljem: Nosim prelepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da vašoj publici pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja.

Kada je u pitanju italijanska popularna muzika, Eros Ramazzotti je sigurno najveća zvezda koju je izrodila ova zemlja. Na turneji koja je u toku, dokazuje da je i u celom svetu u samom vrhu! Vita Ce N’è turneja kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeta je u februaru. Ovaj italijanski šarmer će tim povodom otputovati u više od 30 zemalja na pet kontinenata i otpevaće preko 90 koncerata. Nisu samo brojke ono što ovu turneju razlikuje od ostalih koje je Eros priređivao svojim fanovima, kompletan spektakl koji je spremio za ovu i sledeću godinu govori u prilog činjenici da može da parira najvećim svetskim zvezdama i njihovim turnejama!

Izveštaji sa svih već održanih koncerata u okviru ove turneje govore dovoljno. Počevši od vizuelnog identiteta turneje koji je do detalja osmišljen i odlično uklopljen u atmosferu, preko odličnog ozvučenja i savršeno odabranih muzičara iz Italije i Amerike koji upotpunjuju zvuk na najbolji mogući način, sve do dobro osmišljene set liste, modernih aranžmana pesama sa novog, ali i i ranijih albuma, i energije ovog neverovatnog izvođača koji uvek uspe da podigne publiku na noge.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs.

FOTO: Julian Hargreaves
FOTO: Julian Hargreaves