Ensh objavio novi singl i spot!

Ensh tek ponekad iz Kanade dođe u Srbiju, ali budući da ga muzika savremenih pop/rock/indie stvaralaca sa naših prostora najviše inspiriše, svaki njegov dolazak biva plodonosan! Spotom za zaraznu pesmu Talasi, Ensh najavljuje mixtape koji će uskoro objaviti.

Talasi su prvi singl sa mixtape albuma koji sam nazvao Okvir, a koji će biti moj omaž ovdašnjoj sceni, ljudima koje obožavam i Beogradu koji poznajem, iskren je Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh.

U prvom singlu, pesmi Talasi, osim semplovima Teenage Witch John-a Maus-a, Ensh je bio inspirisan bendom Dogs in Kavala i njihovom pesmom Hvala ti što postojiš, čije je semplove takođe koristio. Grupom Dogs in Kavala oduševio sam se na prvo slušanje! Svidelo mi se to što je svirka toliko jednostavna i svedena, a opet apsolutno upečatljiva i nezaboravna. Kada sam krenuo da radim mixtape, znao sam da moram nekako da iskoristim baš tu pesmu, objašnjava Ensh.

Spot je sasvim slučajno nastao tako što smo brat Aleksandar Vujošević i ja gledali neke stare snimke od pre 15-tak godina, kad smo bili klinci. Rešili smo da ih iskoristimo, jer su se savršeno uklapali u estitku muzike, dodaje Ensh.

Ensh će 31. maja sa početkom u 21 čas nastupiti u Sprat baru u Cetinjskoj 15, gde će predstaviti uživo kompletan mixtape. Njegovi gosti biće Vin Triste, a uz ulaznicu, koja će koštati simboličnih 300 dinara, Ensh će svim posetiocima Sprat bara pokloniti svoj novi CD Okvir.

img_5239-copy