Eleven objavio spot za Miholjsko leto!

Šabački sastav Eleven objavio je novi singl, pod nazivom Miholjsko leto, praćen sunčanim spotom, koji je nastao proteklog leta na obali reke Save. Ovo je još jedan u nizu singlova koje bend objavljuje za izdavačku kuću Lampshade Media.
Nova pesma i spot sugerišu na svetlu stranu života, kada ustanete ujutru srećni, bez ikakvog posebnog razloga i ceo dan vam bude potpuno savršen. Taj osećaj želeli smo trajno da sačuvamo i podelimo sa svima. Ono što je nama posebno interesantno i na šta smo ponosni je pravac i zvuk koji se oblikovao u toku kreativnog procesa i rada sa našim dugogodišnjim producentom Igorom Paukom, ističe basista Miki Stanković.
Spot u režiji i realizaciji Marka Gavrilovića i basiste Mikija Stankovića je ujedno i treći singl grupe sa njihovog predstojećeg albuma Reči koje nešto znače. Marko je već duži vremenski period šesti član benda, zadužen za live vizualizaciju i video spotove.
Eleven će održati koncert u petak, 8. septembra, u Šapcu, u bašti Kulturnog centra, sa početkom u 22 časa, a zajedno sa beogradskom grupom Organizam.