Elemental objavio novi singl i spot uoči dvostruke proslave dvadesetog rođendana u SubBeernom centru!

Elemental je u sklopu proslave 20 godina postojanja objavio novi singl pod nazivom Nešto glasno, koji ujedno prati i spot.

Nakon dvostrukog albuma Tijelo i poglavlja koje su obeležile pesme poput Goli i bosiSve je moje tuđe, Sanjam, Tijelo pamtiElemental otvara novo poglavlje na svom muzičkom putu, i to glasno! Tako Elemental upravo predstavlja svoju najnoviju pesmu, koja govori o borbi sa strahovima, jer, potrebno je nešto glasno što će nas osnažiti da se pokrenemo sa mrtve tačke – u svim segmentima života! Ritam pesme je poletan i brz – bukvalan poziv na pokret, a refren udara tamo gde smo tanki – svako od nas će najbolje znati koje je to mesto – ono gde spavaju strahovi.

U vrijeme kad mi je na pamet pala ideja za pjesmu, pokušavala sam izaći na kraj s nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi poslužili gotovo terapeutski – Kad se bojiš, ne postojiš – ta me rečenica vodila i hrabrila. Zanimljivo mi je gledati kako su se i drugi ljudi našli u tome, jer čovjeku je lakše kad zna da nije sam. Htjela sam napisati malo stihova, a njima reći puno, napucati ih značenjem. U repu obično ima mnogo više riječi, zato mi je drago da kroz pjevanje isprobavam nešto novo. Nešto glasno, opisala je novi singl Mirela Priselac Remi.

Kako Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, za armiju svojih fanova priprema niz iznenađenja, koja će predstaviti do kraja godine. Pesma Nešto glasno započinje taj niz, a vrhunac slavlja dogodiće se 2. i 3. novembra u Beogradu, u SubBeernom centru. Mesec dana kasniju i u njihovom rodnom Zagrebu. Prvo veče u Beogradu, 2. novembra, biće pod sloganom Mekano, dok će drugo veče, 3. novembra, biti pod sloganom Tvrdo.

Prvih 100 ulaznica za oba dana možete nabaviti po ceni od 700 dinara. Nakon toga, ulaznice će koštati 900 dinara, odnosno 1200 dinara na ulazu u klub, na veče koncerta, ukoliko ih bude ostalo. Pretprodajno mesto je kafe Šikarica u Skadarskoj 22.