Elektromattik objavili spot za pesmu Sav tvoj mrak!

Beogradska rokenrol grupa Elektromattik objavila je na svom YouTube kanalu novi spot za pesmu Sav tvoj mrak sa njihovog debi albuma Otrovan koji je izašao u martu ove godine u izdanju same grupe i izdavačke kuće CD Baby.

Spot je snimao Osman Ahmed, poznat kao lider grupe Multietnička atrakcija, profesionalni klovn, voditelj emisija za decu, glumac i multimedijalni umetnik, ovaj put pod pseudonimom Okson Wers.

Daniel Mihajlović, pevač i tekstopisac u grupi Elektromattik, o spotu kaže: Došlo je vreme za novi spot. Prošli, za pesmu Moram da te pronađem, izašao je otprilike kada i album, pre šest meseci, i kako sam znao da Osman, koji je moj dugogodišnji prijatelj, voli i ume da radi razne video formate, okrenuo sam ga i pitao da li želi da napravimo jedan užasno skup spot od nula dinara, hahaha. Na našu sreću, odmah je pristao i rezultat je tu.

U spotu glumi Jovana, talentovana mlada umetnica, kojoj se svi od srca zahvaljujemo. Spot je rađen za pesmu Sav tvoj mrak, koja je nešto mirnijeg tempa, intimnija i meni lično jako draga jer se radi o istinitoj priči koju sam ja samo zapisao i koju sam zajedno sa članovima Elektromattika pretvorio u pesmu… Dakle, ne radi se ni o kakvom jurenju hita, štaviše, uveren sam da ova pesma to nije, ali je njena istinitost i atmosfera srž onoga čemu kao autor težim.

Daniel dodaje i da, nakon personalnih promena u grupi, možemo očekivati koncertne promocije albuma Otrovan od sredine oktobra.