Ekskluzivna Bombarder CD re-izdanja stižu u maju!

U maju 2019. godine Grom Records će objaviti CD izdanja dva kultna i definitivno najlegendarnija izdanja domaće metal scene, a u pitanju su Bez milosti i Speed Kill albume benda Bombarder.

Bombarder je bend koji sve ove godine odvažno stoji nasuprot svim modernim tokovima, promenama i trendovima. Bend koji je preživeo sve nedaće ovdašnjih prostora i čije ime se širom svetskih underground krugova izgovara sa velikim poštovanjem i uvažavanjem.

Nakon nedavnih ekskluzivnih vinilnih izdanja oba albuma koji su izdati za kultnu izdavaču kuću iz Amerike Nuclear War Now!, došlo je vreme da ovi dragulji domaćeg ekstremnog zvuka budu objavljeni i na CD formatu i to na domaćem terenu gde je bend i izgradio svoj neuništivi status.

Oba izdanja biće objavljena u striktno limitiranim tiražima od ručno numerisanih 450 kopija kao i 50 die-hard kopija koje će biti objavljene u DVD pakovanju i koje će nositi specijalne dodatke, kao što su prišivač, bedž, ali i specijalna Bombarder rakija. U isto vreme oba izdanja biće dostupna i u zvaničnom digitalnom formatu širom sveta u više od 240 država putem Believe Digital mreže.

Sve informacije u vezi izdanja možete dobiti putem e-mail adrese gromrecords@gmail.com.

Grom Records - Bombarder re-izdanja 2019