Editors, Dub Inc, Let 3 i Letu Štuke na Arsenal Festu

Organizatori Arsenal Festa su objavili imena novih bendova koji će svirati ovog leta u Kragujevcu od 21. do 23. juna.

Hedlajneri prvog dana biće engleski rock-eri Editors koji će promovisati novi album Violence. Njihovo šesto studijsko izdanje pojaviće se početkom marta a nedavno su objavili novi spot za pesmu Hallelujah (So Low). Ovo će biti prvi put da nastupaju u srcu Srbije, ali publika ih pamti sa Exita 2011. godine kada su nastupili na Main Stage-u.

Takođe prve večeri, na glavnoj bini žurka je zagarantovana jer nastupaju francuski Dub Inc. Svojevrsni u mešanju stilova kao što su rege, dab, ska i hiphop nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i uvek naprave odličnu atmosferu na svojim nastupima.

Na Garden Stage-u takođe prvog dana sviraju riječani Let 3 čije nastupe nije lako opisati ali ih svakako ne treba propustiti. Oni su nedavno objavili spot za pesmu Tišu koji je obrada hita Novih Fosila “Šuti moj dječače plavi” ali na šatrovačkom.

Poslednjeg festivalskog dana na Garden-u nastupa Dino Šaran i njegov bend Letu Štuke. Na koncertu će pored klasičnih hitova Mjesto za dvoje, Sunce, Šutiš predstaviti i numere sa nove ploče koju su najavili singlom Bože Zdravlja.

Program ovogodišnjeg Arsenal Fest-a nije još uvek potpun i u narednim danima na očekuju još vesti. Sa prethodno najavljenim izvođačima Texas, Marky Ramone i Kultur Shock imate i više nego dovoljno razloga da se od 21. do 23. juna nađete u Kragujevcu.

Uaznice su već u prodaji, za sve tri večeri cena je neverovatnih 2000 dinara, ali akcija traje do 14. marta. Karte mogu da se kupe u Domu omladine Kragujevca, na biletarnici Pozorišta za decu u Kragujevcu i preko mreže Eventim! Od 14. marta kreću pojedinačne ulaznice, a komplet će biti skuplji.

IMG_9678-(Copy) (Copy)