E-Play objavili prvu ploču u karijeri!

Alternativni bend E-Play objavio je, posle CD-a i digitalnih platformi, konačno i na vinilu aktuelni album Sloboda! Objavljivanje vinila prati pojavljivanje spota Uzmi mi sve.

Ovo je naš prvi vinil u karijeri i baš nam je drago što je ekipa iz Long Play-a insistirala na tome – tako da ćemo konačno čuti i kako naš bend zvuči na pucketavom nosaču zvuka. Super je da će naši fanovi koji su ljubitelji vinila imati prilike da, posle dugo čekanja, zavrte ovu ploču na svojim gramofonima. To smo im, nakon svih ovih godina, stvarno ostali dužni, kaže pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Sa petog E-Play albuma Sloboda, objavljenog 2018. godine za promotersku kuću Long Play, nižu se sve sami hitovi – zaključno sa Uzmi mi sve, čak šest od ukupno sedam pesama dobilo je spotove! Sloboda je album velike muzičke zrelosti beogradskog benda željnog da se popne stepenicu iznad u odnosu na svoja ranija izdanja, čemu je doprinela i vrhunska produkcija Voje Aralice, mada Maja primećuje: Ako nema dobre pesme – niko na svetu ne može da ti pomogne. Uz Maju tu su već duže vreme bubnjar Goran Ljuboja-Trut i gitarista Nemanja Velimirović.

Važno je da budemo dobro, slobodni, da pristajemo samo na ono što mi izaberemo kao pravo rešenje i da nam mogu uzeti sve što imamo, ali samo ne mogu uzeti nas. To je kratak opis sedam pesama koje se nalaze na ovom albumu, kaže Maja.