Džoni Racković photo exhibition u okviru BUKA! SADA!

Kao što smo i ranije najavili, događaj pod nazivom BUKA! SADA!pod okriljem organizacije Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija, održaće se 14. aprila u potkrovlju zgrade bivšeg Kluza.

Kako je najavljeno iz organizacije, svoj doprinos ovom ultimativnom gradskom događaju pružiće još jedan autentični izdanak beogradskog asfalta, Nenad Džoni Racković. On će specijalno za posetioce BUKE predstaviti STATE OF SHOCK! Džoni Racković photo exhibition. Reč je o izložbi originalnih fotografija čiji je glavni akter Džoni sam, a autori su najeminentniji rok fotografi glavnog grada. Džoni Racković – multimedijalni umetnik, pisac, glumac, skejter, ekscentrik, sastavni je deo rokenrol istorije Beograda. Bez obzira da li je reč o novom talasu osamdesetih, tehno kulturi devedesetih prošlog veka ili digitalnom svetu dvehiljaditih, on se vešto adaptira transformišući izraz i držeći se svoje svevremene, autentične, buntovne umetnosti.

Početak događaja zakazan je za 21 čas, a oorganizatori najavljuju happy hour u periodu od 21 do 22 časa, kada će cene pića biti znatno niže nego kasnije tokom večeri. Regularna cena do 8. aprila iznosiće 1200 dinara, a nakon toga 1500 dinara, dok će na samom ulazu cena iznositi 1800 dinara.

buka-sada