Dva dana do prvog Singidunum festa!

Prvi Singidunum fest biće održan u subotu, 24. juna, na košarkaškim terenima Partizana na Kalemegdanu, u organizaciji Route 011. U rokenrol odbrani beogradske tvrđave te večeri učestvovaće jedanaest bendova sa domaće rok i pank scene: Električni orgazam, Ritam nereda, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, 357, Direktori, NBG, Elvis Jr. Kurtovich, The Bite, Scordisci, Blanquito cojones i Kontras.

Iz kultnog rok benda Električni orgazam, jednog od začetnika novog talasa u SFRJ, čiji novi album Gde smo sad? možemo da očekujemo krajem godine, poručuju: Radujemo se Singidunum festivalu, naročito kada se ima u vidu da neko vreme nismo nastupali u Beogradu. Ovoga puta ćemo svirati presek najvećih hitova iz naše dugogodišnje karijere, kao i najnoviji singl Bila si kao san. Dođite svi da čujete pravi beogradski rokenrol!

Članovi novosadskog Ritma nereda, sinonima za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim pank, metal i hard core zvukom, obeležiće na Kalemegdanu tri decenije rada: Budite sigurni da spremamo beskompromisan i izuzetno čvrst nastup, baš kako je naša publika navikla. Jedva čekamo da izađemo na binu! Vidimo se u subotu na Kalemegdanu da zajedno proslavimo 30 godina postojanja benda!

Grupa 357 je pre nekoliko dana objavila deseti album Baklja, pa je Singidunum fest prava prilika za promociju: Jedva čekamo da razmenimo energiju sa našim komšijama i prijateljima. Dugo se čekalo na album tako da smo upalili baklju. Osvetliće put kao što smo i obećali. Da bismo se bolje našli u mraku.

Ulaznice za festival možete da kupite po ceni od 1290 dinara na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD ticketsa, kao i u Felix Shopu, Žila Shopu, pabu Cigla & Krigla i 011 Shopu.

dsc_9143