Dva dana do nastupa Gogol Bordello-a u Beogradu!

Svetska džipsi pank-rok atrakcija Gogol Bordello u ponedeljak, 28. maja,  održaće koncert u ispunjenoj Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda! Gogol Bordello dolazi u Beograd u okviru svetske turneje povodom aktuelnog albuma Seekers And Finders, a predgrupa je Balkan-dens-pank bend Maika.
Predvođen harizmatičnim muzičarem Eugene Hutzom, poreklom iz Ukrajine, multietnički Gogol Bordello je za skoro dve decenije postojanja zahvaljujući visokoenergetskim živim nastupima stekao zavidnu reputaciju, kao globalno najuzbudljivija koncertna atrakcija koja je došla iz Njujorka i svetski najbuntovničkiji bend uživo, kako su ih okarakterisali Billboard i Rolling Stone.
Naš zvuk se menja svake nedelje, ili čak svaki dan. U suprotnom, čemu sve to? Moja ideja o muzici je da ona suštinski dolazi sa one strane, a muzičari su posrednici. Nešto kao prevodioci. Kao superprovodni superkolajder svega što se dešava, objašnjava frontmen Gogola Eugene Hutz.
Cena ulaznica u pretprodaji je 2000 dinara i možete ih nabaviti putem prodajne mreže Eventim. Cena ulaznica na dan konceta, ukoliko ih ostane, biće 2500 dinara. Početak događaja zakazan je za 21 čas.
Gogol Bordello foto Dan Efram_preview