Đorđe David i Del Arno Band na Beer Festu!

Dosadašnjem spisku imena koja će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Belgrade Beer Festa dodati su i Đorđe David, kao i Del Arno Band.

Prvog dana festivala nastupiće poznati roker, Đorđe David sa svojim bendom Death Saw. Svi iz benda jedva čekamo naš nastup 16. avgusta i ubićemo sa repertoarom. Beer Fest je najsvetliji i najšareniji bedž Beograda. Ko nije svirao na Beer Festu ne postoji na muzičkoj mapi. Beer Fest jednako svet, poručuje Đorđe David.

A poslednje veče festivala, pre Plavog Orkestra, nastupiće i Del Arno Band koji je, po rečima frontmena Jovana Matića, imao zadovoljstvo da bude svedok nastajanja i razvitka beogradskog Beer Festa. Od prvih dana bend je podržao ideju da glavni grad ima svoj veliki muzički festival. Izuzetne uspomene nas vežu za Beer Fest gde smo učestvovali četiri puta. Za nas ovaj festival, koji od svojih prvih dana vodi računa o domaćim autorima i pažljivo balansira program između tek nastalih i afirmisanih muzičara naše države i regiona, predstavlja jedan od najvažnijih događaja u sezoni. Uvek je zadovoljstvo nastupati na Beer Festu. Nije na odmet napomenuti da je, a sve u okviru pažnje koju Beer Fest posvećuje domaćim autorima, u međuvremenu zaživela i izuzetna manifestacija – Beer Garden na Adi Ciganliji, ističe Matić.

IMG_5850-(Copy) (Copy)