Dopunjen spisak izvođača 7. LAKE FESTa!

Spisak izvođača 7. LAKE FESTa u Nikšiću dopunjen je sa još 4 imena, a to su Natali Dizdar, Hladno pivo, Samostalni referenti i Parampaščad.

Natali Dizdar će nastupiti na prostoru prokraj Krupačkog jezera 12. avgusta, kada će svim prisutnima promovisati svoj poslednji studijski album Iluzije, u izdanju matične kuče Agapa. Natali će svojom harizmom i hitovima sa sva tri albuma sigurno oduševiti sve prisutne. Njenu karijeru ne treba posebno predstavljati, jer ako ste se upleli u radio talase stanica u regionu, nju niste mogli da promašie.

Popularni hrvatski bend Hladno pivo, nakon četiri godine će opet nastupati na Lake Festivalu prvog dana festivala, u petak 11. avgusta. Zagrebački pank rokeri su poslednji put promovisali album Svijet glamura, a u međuvremenu su objavili još jedno izdanje pod naslovom Dani zatvorenih vrata. Budući da je frontmen Hladnog piva Mile Kekin trenutno posvećen radu na svom solo albumu, očekuje se da hrvatski sastav na Krupcu odsvira svoje najveće hitove iz dosadašnje karijere, bez ikakvih noviteta.

Samostalni referenti jedan su od najpoznatijih ska bendova sa ex Yu prostora, čuveni po energičnim nastupima, u što se i crnogorska publika mogla uveriti prošle godine na njihovim klupskim svirkama u Podgorici i Nikšiću. Prošle godine proslavili su dvje decenije rada, ali i pored toliko staža iza sebe, imaju samo jedan zvaničan album i brojne singlove. Ovo će im biti drugi nastup na LAKE FESTu, a sviraće 13. avgusta.

Sastav Parampaščad postoji od avgusta 2011. dok je u sadašnjem sastavu od leta 2014. godine. Bend je iz Spuža i čine ga Momčilo Radulović – bas gitara, Marko Milonjić – bubnjevi i Stefan Pantović – gitara i vokal. Za sebe kažu da su žanrovski malo šireg viđenja, ali im je baza alt pop/alt rock ili kako oni vole da kažu Spuški progresiv. Oni nastupaju na festivalu 12. avgusta.

Sedmo izdanje LAKE FESTa biće održano od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Ulaznice će biti u prodaji početkom jula, cena karte ostaje nepromenjena i ona iznosi 10€ za jedno veče i 25€ za komlet ulaznica.

img_2157-copy