Domaća paket bomba potvrđena za prvi Belgrade Metal Meeting!

Kao što smo najavili, prvi Belgrade Metal Meeting festival biće održan 19. januara u Hali sportova. Najavljeni sastavi za ovaj festival su Kreator, Vader, Dagoba i Noctiferia, a sada je poznata i domaća podrška na festivalu.

Najubitačnije oružje domaće metal scene, Infest, nastupiće na Belgrade Metal Meeting festivalu. Sa izlaskom petog studijskog albuma Addicted to Flesh, bend je ove godine zakucao svoj dominantni status na sceni i sa punim pravom će deliti binu sa velikanima svetske metal scene.

U godini kada sa ponosom mogu objaviti izlazak novih izdanja svojih starih legendarnih albuma Speed Kill i Bez Milosti, na koja se čekalo nekoliko decenija, legende domaće scene, Bombarder, pridružiće se opakoj postavci predstojećeg metal spektakla. Nastup će ujedno biti i zvanična promocija vinilnih izdanja koja su ekskluzivno objavljena u Americi prošlog meseca.

Ulaznice možete nabaviti po ceni od 3400 dinara, odnosno 3700 dinara za fan pit, dok će na dan koncerta karte koštati 4000 dinara. Svoje ulaznice možete nabaviti putem Eventim mreže, kao i u Felix i Mungos šopovima.

IMG_9452 (Copy)