Divert objavili novi singl i spot!

Požarevački sastav Divert objavio je novi singl pod nazivom Sve OK sa predstojećeg izdanja koje će nositi naziv Metafizikalija.
Ovo je drugi ekranizovani singl po redu, nakon singla Recidiva objavljenog krajem 2017. godine, čime je predstavljen povratak benda u etar u novoj postavi i sa autorskim izrazom na maternjem jeziku. U međuvremenu je i pesma Nije gotovo ugledala svetlost dana, našavši se na kompilaciji Balkan Under the Radar u izdanju Black Planet Records-a.
Ovaj put, bend se široj publici predstavlja sa oba vokala u frontu – Dushmanom i Doc Sick-om, kao svojevrsnom mešavinom alternativnog rokenrol i hip-hop zvuka. U pesmi i spotu je korišćen insert iz filma Crna Marija u kome se pojavljuje Milan Mladenović, a koji je ljubazno ustupljen od strane Delta video d.o.o. Beograd. Reči koje Milan Mladenović izgovara u pesmi jasno prekidaju sarkastičnu poruku koju bend prenosi pesmom. Realizacija spota je odrađena u produkciji kuće Prinčevi Patroni.
Nakon zapaženog gostovanja na jubilarnom beogradskom koncertu Bjesova, bend nastavlja sa koncertnim i festivalskim aktivnostima u zemlji, ujedno pripremajući nove singlove za javnost.