Distillator predgrupa na Pestilence koncertu!

Mladi i vrlo zapaženi holandski thrash metal bend Distillator poslednja su potvrđena predgrupa za predstojeći koncert legendi death thrash metal scene, sastava Pestilence, koji će biti održan 12. februara u SKCNS Fabrici, a u okviru kojeg će ovaj bend izvesti pesme sa svoja prva 4 kultna albuma.

Kao specijalni gosti ove večeri će nastupiti i brazilski death metal bend Rebaelliun, kao i srpskoj publici dobro poznat italijanski thrash metal bend Violentor.

Distillator je sastav osnovan 2013. godine i iza sebe imaju tri studijska albuma. Od objavljivanja njihovog debitantskog albuma Revolutionarsy Cells, 2015. godine, Distillator je smatran jednim od najvažnijih novih bendova holandske metal scene. Bend se ističe kroz visoke vokale, brze gitarske deonice, energične nastupe uživo i old school izgled.

Nastupom na festivalu 70000 Tons Of Metal, turnejama po Evropi dva puta sa sastavima Vektor i Metal Church, kao i bendovima Gojira, Anthrax i Testament, Distillator je osvojio publiku širom sveta. Njihov drugi konceptualni album donosi više raznovrsnosti, melodičnosti i karaktera nego njegov prethodnik i sadrži elemente koji sežu daleko van thrash metal žanra. Ovaj sastav je spreman da novim albumom, pod nazivom Summoning the Malicious, napravi sledeći korak u osvajanju sveta.

Karte za ovaj koncert možete da kupite na prodajnim mestima GigsTixa, kao i u Felix i Mungos šopovima. Prvih 50 ulaznica će se naći u Felixu i Mungosu po ceni od 1500 dinara, cena karata u pretprodaji iznosiće 2000 dinara, a na ulazu, na dan koncerta, 2500 dinara.

DISTILLATOR-band