Dingospo Dali novim singlom i spotom najavljuju drugi album!

Alternativni bend Dingospo Dali novim singlom Slabost, koji ujedno prati i spot, najavio je drugi album koji će nositi naziv O nečemu lepom, a koji će do kraja godine objaviti promoterska kuća Long Play.

Kad smo pronašli pravog režisera za spot, nekako je i izbor pesme išao glatko. Imali smo tu sreću da senzibilitet mastera svog zanata Daniela Girizda Stavre u potpunosti odgovara našem i u dogovoru sa njim izbor je pao na Slabost, mada, ne sumnjamo da bi spot bio maestralan da smo se odlučili i za neku drugu pesmu sa predstojećeg albuma, objašnjava pevačica Sandra Vidojević.

Stavro je kao režiser, snimatelj i montažer artistički vizualizovao stihove pesme Slabost, uz pomoć plesa Slavice Dolašević, postupajući po ideji benda da spot najpribližnije predstavi pesmu. Kako to učiniti prepustili smo režiseru da odluči, jer verujemo da je sloboda izražavanja glavni recept za uspešnu realizaciju bilo koje vrste umetnosti.  Vođeni time, onima koji budu gledali spot, ostavljamo slobodu da ga sami i protumače, kaže Vidojević.

Pesma Slabost je snimana protekle zime u studiju Šamarčina u Vrbasu, a produkciju i miks radio je Boris Mladenović u Studiju O i Digimediji, dok je za master bio zadužen Doktor Mix iz Londona.

Ovu i još neke nove pesme Dingospo Dali će predstaviti na koncertu 12. maja u Kulturnom centru Grad u Beogradu.