Deseto izdanje festivala Arsenal ove godine u drugom formatu

Planirani program Arsenal Fest-a usled svima dobro poznate situacije sa globalnom pandemijom Kovid-19 neće biti održan u predviđenom četvorodnevnom terminu ovog juna, već je u pripremi specijalno izdanje Arsenal Fest-a ovog leta u Kragujevcu, koje će trajati mesec dana.
U skladu sa bezbednosnim prilikama i zakonskim mogućnostima, pre svega vodeći računa o zdravlju posetilaca, ovog leta u Kragujevcu biće priređena programski malo drugačija proslava muzike i umetnosti. Prilagođeni Arsenal Fest 10 biće održan na mestu Garden Stage-a, u prelepoj Zastavinoj bašti, gde ovog leta možemo očekivati niz značajnih domaćih i regionalnih izvođača, uz nastupe stand up komičara, projekcije filmova, izložbe, književne večeri… Imena učesnika i datumi, kao i informacije o prodaji ulaznica, biće saopštene uskoro.
Planirani program Arsenala biće pomeren za 23, 24, 25. i 26. jun 2021. godine. Razlog su zatvorene granice, masovno otkazivanje i odlaganje turneja izvođača širom sveta, među kojima se nalazi i nekoliko inostranih imena koja čine okosnicu programa.

Izvođače koji su bili najavljeni za ovaj jun u Kragujevcu – Sum 41, Gogol Bordello, Yngwie Malmsteen, Still Corners, Inner Circle, Dubioza kolektiv, Djaikovski – očekujemo da ćemo ipak slušati i gledati na Arsenalu 2021. godine, pošto su pregovori o tome u toku i sa većinom je već postignut dogovor. Posebno se intenzivno pregovara sa bendom Placebo o nekoliko mogućnosti, među kojima su nastup na Arsenalu 2021. godine ili možda samostalni koncert u Srbiji, pod okriljem Arsenala.

Kupljene ulaznice za prethodno najavljeni program važe za Arsenal Fest 2021. godine i nije ih potrebno menjati. Za one koji to žele, povraćaj novca počinje 1. jula:
– Ulaznice kupljene online – poslati mejl na office@tickets.rs.
– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povraćaj na blagajni Štark Arene.
– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda – poslati mejl na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.
– Ulaznice kupljene u Kragujevcu vraćaju se u Domu omladine i Da Gama Travel-u.