Demofest poklanja osam koncerata u susret 10. rođendanu!

U susret jubilarnom, desetom izdanju, Demofest je odlučio da svojoj publici pokloni čak osam koncerata, koji će biti održani 14 i 15. jula na nekoliko lokacija u Banjaluci.

Tako će publika, uoči desetog rođendana najvećeg festivala demo bendova u jugoistočnoj Evropi, moći da čuje izvođače koji su nastupali na različitim izdanjima Demofesta, bez obzira na to da li su osvojili neku nagradu ili ne. Bendovi koji će zasvirati na najavnim koncertima su Rezerve, Rolin Humes, Low Peak Charlie i Kontradikshn, kao i Brutal Protest, Voodoo Mojo, Big Strip Gorila i Garage In July.

U petak, 14. jula, u K.S.E.T. Pubu nastupiće Rezerve, u MacTire Pubu Rolin Humes, u Rock Symphony-u biće održan nastup Low Peak Charlie-a, dok će Kontradikshn nastupiti u Shamrock Pubu.

U subotu, 15. jula, u K.S.E.T. Pubu nastupiće Brutal Protest, nastup Voodoo Mojo-a biće održan u MacTire Pubu, u Rock Symphony-u nastupiće Big Strip Gorila, a Garage in July publika će moći da čuje u Shamrock Pubu.

Kontradikshn je osvojio drugo mesto na Demofestu 2013. godine, Low Peak Charlie treće mesto 2014. godine, Rezerve su završile kao vicešampioni 2015. godine, dok je Brutal Protest proglašen za najperspektivniji banjalučki bend 2014. godine. Big Strip Gorila su svirali 2013. godine, Garage In July godinu nakon toga, dok su dva benda na Demofestu nastupila dva puta –  Voodoo Mojo su svirali 2014. i 2015. godine, a Rolin Humes 2012. i 2015 godine.

Demofest (1)