Delimo 5×2 karte za koncert benda My Baby u SKC-u!

U saradnji sa koncertnom agencijom Rock Svirke, delimo 5 puta po 2 ulaznice za večerašnji nastup benda My Baby u SKC-u, uz koji će nastupiti i super-grupa Mooncage.

My Baby predstavlja novi album u oktobru i sprema se za još jednu evropsku turneju. Nije trebalo dugo amsterdamskom hipnotičkom bluz trance triju da pokori svet svojom muzikom. Njihov močvarni bluz i fankom inspirisani zvuk spreman je da na vas pusti tešku čaroliju i učini da plešete do ranih jutarnjih časova. Svojim trećim studijskim izdanjem Prehystoric Rhythm, holandski brat i sestra Sheik na bubnjevima i Cato van Dijck na vokalu i novozelandski gitarista Daniel daFreez Johnston uspeli su da rasprodaju dve evropske klupske turneje, a nastupali su na mnogim velikim festivalima širom sveta. Ove godine postali su prvi izvođači koji su bili hedlajneri i na Eurosonicu i na Noorderslagu, zbog čega su imali i pojavljivanje na nacionalnoj holandskoj televiziji.

Sve što je potrebno da uradite kako biste osvojili ulaznice jeste da, ukoliko niste do sada, lajkujete Facebook stranice PRIS portala i koncertne agencije Rock Svirke i da se potom javite u inbox Facebook stranice PRIS portala.

IMG_6987