Del Arno Band objavio studijski album nakon 13 godina!

Nakon 13 godina pauze, najuspešniji reggae bend na Balkanu, Del Arno Band, objavio je novi album Ako ne znaš šta da radiš za izdavačku kuću Mascom. Centralna promocija novog albuma biće održana u beogradskom Domu omladine Beograda u subotu, 9. februara.

Prve recenzije su novi album Del Arno Band-a okarakterisale kao izdanje koji će zagolicati slušne centre slušaoca, razigrati im srca, ali i stihovima o aktuelnim društvenim temama pokrenuti ih da razmisle o svemu što nas okružuje.

U jednom intervjuu koji je nedavno objavljen, Jovan Matić je povodom izlaska novog albuma izjavio: Ako ne znaš šta da radiš je album koji nam je omogućio da se ponovo izmislimo, a da pri tom ostanemo svoji, da se odmah čuje da je to DAB bez konstatacije eto njih ponovo sa istim konceptom. Bila nam je itekako potrebna jedna radikalna promena, jedan novi početak. Ovo je organik album kako ja volim da kažem, bend je jednostavno zasvirao, ja sam dodao svoje stihove i to je to. Vratili smo se osnovama, reggae-u kakav je bio kada ga je ceo svet zavoleo, kakav je bio kada sam ga ja zavoleo, jer takav nam treba i takav ima smisla. Album donosi deset priča povezanih u celinu, ograničili smo mu trajanje na 45 minuta, dakle na dužinu školskog časa i održali malo predavanje o našoj ljubavi prema muzici.

Novi album nalazi se u prodaji u Record Store-u u tržnom centru Delta City, Mascom Store-u u Čumićevom sokačetu i u bolje snabdevenim prodavnicama. Karte za koncert u Domu omladine Beograda do 1. februara možete kupiti po promotivnoj ceni od 1000 dinara na svim tickets.rs prodajnim mestima. Nakon 1. februara, cena ulaznice iznosiće 1200 dinara, dok će na ulazu cena karte biti 1500 dinara.

4766ab48-1773-4c3b-a3e8-3145ea3dd93d