Debi izdanje benda Huti Ota Tre dostupno na digitalnim servisima!

Debi album zaječarskog sastava Huti Ota Tre pod istoimenim nazivom, u izdanju RnR Recordsa, dostupan je za kupovinu i slušanje na svim relevantnim internacionalnim digitalnim servisima.

Bend Huti Ota Tre nastao je u garaži 1. decembra 2012. godine u Zaječaru. Pravac muzike koji svira je fuzija rokenrola, hip hopa, panka i fanka. Publika je ove momke proglasila najboljima na 47. Gitarijadi u Zaječaru. Dogurali su do finala BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, Bunt rok festivala, kao i do polufinala Music Testa i banjalučkog Demofesta dva puta. Bend je, posle nekoliko kraćih pauza, ponovo stao na noge. Prerano ih je napustio Branislav Nikolić – Floksi, pa više od godinu dana nigde nisu svirali. Nezvanični album prvenac je ugledao svetlost dana 10. februara 2017. na dan Floksijevog rođenja i u njegovu čast. Na albumu se nalazi 7 pesama, simbolično, kao prva cifra u imenu benda.

Bend planira da u narednom periodu bude što više koncertno aktivan, a do kraja godine planiraju objavu drugog albuma na kome će biti 8 numera.

DSC_8155 (Copy)