Cigla in d vugla i Keni nije mrtav nova imena PRIS Toxic Weekend festivala!

Najavili smo da će PRIS Toxic Weekend festival biti održan 7. i 8. decembra tekuće godine u pančevačkoj Apolo dvorani, a nakon objave četiri benda, sada je poznato da se užičkom bendu Brat i niškom bendu Suffering’s The Price u petak, 7. decembra, pridružuje bend Cigla in d vugla, dok će se Terrier-u i Bednicima u subotu pridružiti kruševački Keni nije mrtav.

Energični hardcore punk bend Cigla in d vugla postoji od 2011. godine, a nakon kraće pauze ponovo su koncertno aktivni i veoma željni kontakta sa publikom. Oni se vraćaju na Toxic Weekend festival nakon dve godine, a sa bine će odašiljati brze i žestoke pesme sa jakim motivacionim porukama. Keni nije mrtav je nakon samo nešto više od godinu dana aktivnog rada stekao poštovanje kako publike, tako i kritike. Beskompromisnom i ozbiljnom izvedbom brzo su se visoko pozicionirali na listi mladih snaga pank scene, a u subotu, 8. decembra, prisutnoj publici predstaviće i tri sveža singla koja su snimljena i koja će biti publikovana u narednom periodu.

Početak oba dana festivala zakazan je za 20 časova. Cena jednodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 300 dinara, dok će cena dvodnevne biti 500 dinara. Pretprodajna mesta će biti naknadno objavljena. Cena karte na ulazu u Apolo dvoranu iznosiće 350 dinara po večeri.

Keni i Cigla1