Cellar Darling i Sinheresy predgrupe Lacuna Coilu!

Kao što smo ranije najavili, milanski modern gothic metal sastav Lacuna Coil nastupiće, u ponedeljak, 13. novembra, u Domu omladine Beograda.

Švajcarski sastav Cellar Darling, u čijim redovima su bivši članovi benda Eluveitie, nastupiće kao specijalni gosti na Lacuna Coil turneji.
Bend su 2016. godine oformili Anna Murphy, Merlin Sutter i Ivo Henzi, bivši članovi pomenutih folk metal ikona Eluveitie. Krajem iste godine objavili su singl Challenge, koji im je zahvaljujući velikom uspehu pomogao da potpišu ugovor sa Nuclear Blastom. Debi album This is the Sound izašao je 30. juna, a producirao ga je Tommy Vetterli.

Pored njih, beogradska publika će imati priliku da čuje i italijanski modern/symphonic metal sastav Sinheresy. Bend je svoju karijeru započeo 2009. godine, kao Nightwish tribute, da bi dve godine kasnije počeo rad na autorskom materijalu. Do sada su izdali dva studijska albuma, Paint the world 2013. godine i trenutno aktuelni Domino, koji je izašao u aprilu ove godine.

Ulaznice za ovaj koncert su puštene u prodaju 8. juna i možete ih nabaviti na prodajnim mestima mreže Eventim, kao i u Mungosu i Feliksu. Cena karata u pretprodaju iznosi 2500 dinara, dok će na dan ulaza koštati 3000 dinara.

LACUNA-COIL-Dom-omladine-Beograd-13.11.2017