Bullet for a Badman večeras objavljuje novi spot!

Grupa Bullet for a Badman i Ammonite Records sa ponosom predstavljaju spot za numeru Sahara što je ujedno i prvi singl sa aktuelnog albuma Busola.

Spot je sniman ove godine u beogradskom studiju u kojem sastav održava probe i na taj način predstavlja deo atmosfere u kojoj članovi benda stvaraju. Snimanje zvuka, miks i mastering uradio je Uroš Milkić, a kameru i montažu Ivan Simić. Premijera je večeras u 19  časova na youtube kanalu benda.

Prethodni tekstNovi datum za koncert Nika Mejsona u Beogradu!
Naredni tekstGlosar S1E4: Maja Cvetković (E-play)
Pozdrav, čitaoče! Moje ime je Lidija Gavrilović. Moj izduvni ventil je posećivanje raznih koncerata i festivala. Najčešće idem na one koje su u Novom Sadu i manjim, okolnim mestima. Ako ikad poželiš da prozboriš sa mnom, uglavnom ćeš me naći u prvim redovima. Prepoznaćeš me po tome što nosim žute ili crvene tregere i martinke sa različitim pertama. Večito sam hiperaktivna i brbljiva, pa se sa svirke nikad ne vratim bez toga da sam upoznala nekog novog. Najviše slušam pank, ali što se tiče odlazaka na svirke, podržaću sve što je drugačije od današnje moderne muzike. PRIS mi je dao mogućnost da učim, budem svoja, doživljavam svirke na malo drugačiji način, istaknem svoje mišljenje i budem ponosna što sam član grupe sjajnih ljudi. Volela bih da svojim radom na portalu doprinesem nekom boljem sutra alternativne scene i približim ljudima ovaj naš, drugačiji univerzum.