Brkovi objavili novi singl i spot!

Popularni zagrebački turbo-pank-folk bend Brkovi, pored brojnih uspešnih koncerata koje održavaju širom regiona, vredno rade i na novim pesmama. Posle singlova Boli me i Sudbina koje su izdali prošle godine, Brkovi su objavili novi singl Odlazim. Pesma je mekšeg zvuka i odmah je snimljen i spot, u kojem se inače ne pojavljuju članovi benda.

Autor pjesme sam ja i spot sam također odmah zamislio u glavi. Spot je snimao naš prijatelj Mario Borščak. Glavnu i jedinu ulogu je igrao nama najdraži hrvatski glumac Krešimir Mikić. Upoznali smo se ranije kad smo surađivali na filmu 72 dana Danila Šerbedžije. Krešo je naš prijatelj i prava ljudina, rekao je Shamso 69 i dodao: Osim toga vrhunski je glumac. Savršeno je prenio emociju ogorčenosti koju muškarac osjeća kada želi napustiti vezu i dotadašnji život, te zauvijek nestati iz svoje okoline.

Brkovi će održati 3. novembra veliki koncert u Hali sportova Ranko Žeravica. Ulaznice koštaju od 1000 do 1500 dinara, zavisno od vremena kupovine, a možete ih nabaviti na prodajnim mestima GigsTix-a i DD Tickets-a.