Beth Hart rasprodala planirane kapacitete – u prodaji još ulaznica

Planirani kapacitet Hale sportova za koncert Beth Hart 11. novembra je rasprodat! Zbog ogromnog interesovanja publike, u prodaju je pušteno još 500 ulaznica za tribine.

Nedavno je planirani kapacitet Hale sportova proširen za 350 sedećih mesta, ali to nije bilo dovoljno za sve one koji su želeli da jedinstvenu Beth Hart čuju uživo – te ulaznice rasprodate su za samo nekoliko dana! Kako interesovanje za njen prvi koncert u Beogradu i dalje ne jenjava, organizatori su odlučili da u prodaju puste ulaznice za još 500 sedećih mesta.

Podsećamo, na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, Fire On The Floor, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.  Ova izuzetna umetnica dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Grammy, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma a o poštovanju koje njene kolege imaju prema njoj dovoljno govore brojne saradnje koje je ostvarila sa nekim od najvećih muzičara našeg vremena. Važan deo njene karijere je i dugogodišnja saradnja sa gitaristom Džoom Bonamasom, sa kojim je snimila dva studijska i jedan live blues album, a u toku je snimanje još jednog zajedničkog izdanja koje se očekuje naredne godine.

Ulaznice po ceni od 3400 dinara možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.