Besplatne ulaznice za Elemental za kreativne fanove!

Članovi benda Elemental vredno rade na poslednjim pripremama pred beogradski koncert, koji će biti održan 6. maja u Domu omladine Beograda, kada će nastupiti sa podrškom u vidu benda Kandžija&Gole Žene.
           
Najbolji element njihovog stvaralaštva je iskrenost i potreba da ukažu na to da svi mladi ljudi sa ovih prostora imaju iste probleme i da je potrebno da se povežu, poštuju i cene. Zato na brojnim nastupima u celom regionu sa publikom imaju odličnu komunikaciju i zaslužuju titulu jednog od najboljih koncertnih bendova.
           
Uvereni da njihova publika neguje iste vrednosti, a i da bi se pripremili za koncert, članovi benda pozivaju svoje fanove da za vreme praznika rada budu vredni i kreativni i da učestvuju u akciji u kojoj će moći da dobiju besplatne ulaznice za koncertSvi zainteresovani treba da do 2. maja u ponoć na svom Facebook profilu šeruju omiljenu pesmu Elementala, te da na Facebook strani eventa ostave zanimljiv komentar koji je vezan za tu pesmu.
Deset najboljih će dobiti mogućnost da uz jednu kupljenu ulaznicu po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara, drugu ulaznicu dobiju besplatno. Dobitnici će biti obavešteni putem Facebooka, a svoje ulaznice će moći da preuzmu u sredu, 3. maja od 9 do 17 časova, na biletarnici DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22).
Podsećamo, Elemental je objavio i novi spot za numeru Priroda i društvo.