Beogradski bend TRNJE objavio debi album!

Beogradski punk rock bend TRNJE objavio je prvi studijski album pod nazivom Bes u Beogradu.

Aranžmane, tekstove i muziku za ceo album potpisuju Saša Otašević, Vladimir Bejin i Luka Rašković, sa izuzetkom pesme Probudi se za čiji tekst je zaslužan Aleksa Ćelap.

O albumu ne mora puno da se priča. Sve što smo želeli, rekli smo kroz tekstove i sirovi rokenrol prepun distorzije, kažu autori i dodaju: Svaki tekst ima više slojeva, jer je tako i pisan. Onaj očigledni, jednostavan,  onaj dublji, kad ti se upali lampica i onaj treći, za koji moraš da znaš celu priču da bi shvatio šta zapravo znači.

Bend TRNJE je, nakon osvojene nagrade publike na Beogradskom autorskom rock festivalu (BARF 2015), nastupao na rock festivalima širom Srbije, a zatim su snimili i svoj debitantski album u poznatom rokerskom studiju Mašina23. Bend sada čine Ivan Ivanovski i Igor Pašalić (gitare), Marko Ilić (bubanj) i Luka Rašković (vokal i bas).

Njihove do sada objavljene pesme Kaži mi kaži, na tekst Jovana Jovanovića Zmaja, za koju je snimljen i spot i Obori me sa nogu već su pronašle svoje mesto na muzičkim listama radio stanica. Osim njih, na albumu Bes u Beogradu nalazi se i 7 novih pesama.

Sastav TRNJE već počeo sa radom na sledećem albumu i najavljuje odlične svirke u GKC Užice, 20. maja i Udruženju rok muzičara Srbije, 26. maja.