Bad Mushrooms objavili spot!

Zagrebački retro hard rock sastav Bad Mushrooms izbacio je novi spot za singl U carstvu Drakova hrama.

Spot za ovu pesmu je veoma specifičan. Osim devojčice, glavnu ulogu u njemu igra i jedna marioneta. Reditelj spota je Marijan Josipović, dok scenario potpisuju Marijan Josipović, Katarina Šestić, Josipa Oršolić

Od uvijek su me fascinirale te priče iz vlaške mitologije i magije. Naš orguljaš Jan Tomašević je napisao poprilično mračnu glazbu i osjetio sam da je sada prilika da ispričam jednu zapravo modernu priču, koristeći motive tih prastarih vjerovanja iz mitologije starosjedioca ovih prostora, izjavio je bubnjar benda i autor teksta pesme, Goran Odžaklieski.

Kada je rad na pjesmi završio, počeli smo razmišljati o spotu i došli do zaključka da ovoga puta želimo nešto potpuno drugačije. Dosadili su nam spotovi u kojima se pojavljuju članovi banda koji sviraju, a i sama priča ove pjesme zahtijevala je nešto više. Nešto mistično i uvrnuto. Tako smo došli na ideju da napravimo spot sa lutkama. Čudnim putovima došli smo do ekipe sa Akademije dramske umjetnosti u Osijeku i Katarine Šestić koja je okupila tim od desetak stručnih ljudi i vodila čitavu priču oko izrade spota. Mi smo, kao bend, prezadovoljni spotom. Spot u potpunosti očarava zamišljeno i savršeno se spojio sa glazbom i tekstom, dodaje Goran.

Bend uživo možete čuti u subotu, 10. decembra u velikom pogonu Tvornice Kulture, gde će nastupiti uz odličan zagrebački heavy progressive metal band Sage.

15310274_10211352778046029_840597026_n