Arsenal Fest postaje muzička prestonica!

Arsenal Fest 08 biće održan 21, 22. i 23. juna 2018. godine, a njegov slogan će biti Kragujevac: The Capital of Music.
Kragujevac je daleke 1818. postao prestonica Srbije, a cilj nam je da 2018. zahvaljujući Arsenal Festu 08 bude bar tokom tri večeri The Capital of Music – prestonica muzike u ovom delu Evrope!, izjavili su organizatori festivala.
Od svog početka 2011. Arsenal je iz godine u godine rastao, u šta se moglo uveriti njegovih preko 150.000 posetilaca do sada, koji su uživali u nastupima značajnih imena srpske i ex Yu scene, ali i bendova kakvi su Thievery Corporation, Anthrax, Buzzcocks, Skunk Anansie, Toy Dolls, Gentleman
Sada nam je ambicija da Arsenal Fest 08 bude najbolje, najveće i najznačajnije izdanje festivala do sada, uz neka nova ekskluzivna, intrigantna i značajna muzičkih imena svetske i naše scene, čija će imena biti postepeno saopštavana u predstojećim nedeljama…, dodali su organizatori.
Uz Main Stage, smešten u jedinstveni, fantastični otvoreni prostor u fabrici municije iz 19. veka i Garden Stage u prelepom zelenilu Zastavine bašte, kao i Explosive DJ stage u rustičnom zdanju Čaurnice, Arsenal Fest 08 priprema još više bogatih sadržaja i spreman je za širenje u nove prostore.
Komplet ulaznica za sve tri večeri je u pretprodaji i koštaće 2000 dinara. Prodaja se vrši u Domu omladine Kragujevca i preko mreže Eventim!
IMG_5012-(Copy) (Copy)