Arsenal 07 upotpunio ovogodišnji program!

Kragujevački Arsenal Fest 07 upotpunio je spisak izvođača koji će nastupiti 22, 23. i 24. juna na Main i Garden Stage-u imenima kakva su Darko Rundek, Repetitor, Goblini, Pero Defformero, Bjesovi, Epilog

Hard rokeri Epilog, koji su se nedavno oglasili debi albumom Nova Tempore, imaju čast da otvore Main Stage Arsenala prve večeri 22. juna gde sviraju i legendarni metalci Anthrax, domaći Kerber i srpski Irci Orthodox Celts.

Prve večeri na Gardenu pored pank legendi Buzzcocks, domaćeg Ritma nereda i slovenačkog Elvis Jackson-a, nastupiće i kragujevački instrumentalni rok bend Fitnes, treš metalci Alitor i Forever Storm, kao i death metal Dead Joker!

Druge večeri 23. juna na Main-u Rundeku, bluz gitaristkinji Ani Popović i eklektičnom Thievery Corporation-u pridružiće se i regionalne zvezde alternativnog roka Repetitor, koji su nedanvo objavili novi album Gde ćeš?

Na Gardenu-u druge večeri folk pankerima Brkovima pridružiće se metal kolege Pero Defformero, kao i kultni Bjesovi, a tu su i koprofagičarski rokenroleri Zvoncekova bilježnica, stoner grandžeri Larska, kao i pankeri Pankreas i Crveni karton.

Treće večeri, pank legendama Goblinima pripala je čast da zatvore Arsenal Fest 07 nastupom u sitne jutarnje sate na Gardenu, gde će im prethoditi Kralj Čačka, Damir Urban, Rambo Amadeus, kao i pank bendovi Bolesna štenad, Špajz i Raskid 13 i gotičari Electro Vampires. Na Main Stage-u 24. juna sviraju ranije najavljeni Škrtice, Skindred, Dub FX i Kanda, Kodža i Nebojša sa Horsman Coyote-om.

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom – u Kneževom arsenalu, bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka i u zelenilom bogatoj Zastavinoj bašti, kao i u obližnjoj rustičnoj Čaurnici.

 

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2300 dinara.

 

Prodaja ulaznica je putem prodajne mreže Eventim.

IMG_0242 (Copy)