Armageddon predstavili novi album!

Posle 3 godine komponovanja i snimanja, uprkos aktuelnoj epidemiji, direktno i još vruće iz Nemačke, stiglo je prvo izdanje novog albuma Armageddon-a Master Of Peace. Dugo očekivana ploča donosi 6 novih pesama Armageddon-a, od kojih smo neke imali priliku da čujemo i besplatno preuzmemo u digitalnoj formi.

Kao gostujući muzičari na albumu, učestvovali su Saša Friš (Pero Deformero), Vladimir Garčević (Claymorean), Raša Miljić (Thundersteel), Aleksa Penić, Obrada Laćarac i Predrag Drobnjak Boldi (Supernova).

Od stalnih Aramgeddon muzičara, učestvovali su Nikola Malivuk, Nebojša Bjeletić Ćebe, Dejan Ćetković Đubre i Đorđe Letić. Kompletnu muziku i tekstove pisao je Đorđe Letić, sem pesme Annabel Lee, koja je delo Edgar-a Allan-a Po-a. Lektor i korektor za engleski jezik (i višedecenijski tajni član benda) bio je Aljoša Molnar Yokozuna.

Izdavači su Tmina Records (Novi Sad, Srbija) i SoulPeddler (Nemačka), uz logističku podršku Agencije V.I.T.R.I.O.L. (Futog, Novi Sad). Za artwork je bio zadužen Čaba Nemet, a i na ovom omotu, već po tradiciji, pojavljuje se autentična ljudska lobanja, stara jedan vek.

Kao čista ekskluziva, u produženoj verziji pesme Annabel Lee, ubačeni su originalni zvuci zvona iz 1865. godine i orgulja iz 1890. godine, koje se nalaze u Hrišćanskoj Reformatorskoj Crkvi u Novom Sadu. Materijal je sniman od 2017. do 2020. pod strogom kontrolom Vladimira Perovića (Studio Alfa, Novi Sad). Snimatelji su se menjali – Vladimir Perović, Ljiljana Mandić i Dušan Živanović. Završnu produkciju i tačku na trogodišnji rad potpisali su Vladimir Perović i Đorđe Letić. Za sve pesme sa ove ploče urađeni su spotovi. Pet lyric spotova delo su Čabe Nemeta i Rastka Perišića.

Ploča će koštati oko 10 evra, kako bi svi zainteresovani mogli da je priušte. Rađena je u luksuznom pakovanju – crni vinil, sa crnom papirnom kesom, obloženom najlonom, uz dodatak četiri strane inleja (fotografija, tekstovi pesama i tehnički podaci).

Ploču možete kupiti u radnji Mungos, u Zmaj Jovinoj ulici, ili je naručiti poštom, preko Tmina Records-a ili direktno preko Armageddon sajta ili Facebook stranice.

Stotinak ploča će biti poklonjeno tokom promocija u novinama, kao i prilikom radio i TV gostovanjima, tako da pratite Facebook stranicu benda i osvojite svoj potpisani primerak!