Armageddon i V.I.T.R.I.O.L. objavili novo online izdanje!

Tačno u ponoć  31.10.2019, kao i prethodne tri godine, Armageddon objavljuje novo online izdanje, ovog puta zajedno sa V.I.T.R.I.O.L.-om.

U pitanju je akustični, koncertni album, održan u SKC Fabrika u Novom Sadu, gde su muzičari iz oba benda izvodili kompozicije Đorđa Letića koji je osnivač Armageddon-a i V.l.T.R.I.L-a. 

Učestvovali su poznati novosadski pevači: Zoran Šandorov- rock vokal, Marta Balaž i Vanda Marijanski. Instrumentalne solo deonice pripale su violinisti Florijanu Balažu, koji je u sastavu V.I.T.R.I.O.L.-a od samog početka, 1992. godine. Specijalan gost na flamenko gitari, bio je Nenad Patković, koji je zajedno sa Đorđem Letićem, odsvirao dve balade Armageddon-a Bastet i Back to Elfish Land. Za bis je izvedena renesansna kompozicija iz XVI veka Greensleeves, sa flamenko varijacijama na temu. 

Naslovna strana albuma je delo umetnika Čabe Nemeta, koji je spojio tematiku Armageddon-a i V.I.T.R.I.O.L.-a u jednu sliku. Kao model za vilu i vešticu, pozirala je Marijana Puškar, zaštitno lice V.I.T.R.I.O.L. agencije, koja učestvuje u realizaciji ovog izdanja, zajedno sa Tmina Recordsom