Žuta minuta slavi 10. rođendan uz Gavrila Principa i El Prezidente u Elektropioniru

Beogradski streetpunk/oi! bend Žuta minuta proslaviće 10. rođendan benda koncertom koji će biti održan u subotu, 19. oktobra, u beogradskom klubu Elektropionir. Podrška na koncertu biće bendovi Gavrilo Princip i El Prezidente.

Mnogo koncerata je prošlo za ovo vreme, popijenih piva, polomljenijh palica i popucalih žica, tone znoja je proliveno da bi iza sebe ostavili 10 godina rada i borbe protiv svega lošeg u ovom društvu!, jasno poručuju članovi benda.

Na repertoaru će se naći presek pesama sa sva tri albuma i po koja nova pesma, a bend će po prvi put nastupiti u novoj postavi.

Uz slavljenike, ovo veče će upotpuniti još dva benda. Gavrilo Princip su stari znanci iz Smedereva, а Darko je najbolje poznat ljubiteljima Žute minute. El Prezidente je relativno nov bend formiran u Mladenovcu, svira žestoki hardcore sa uplivima metala i rep deonicama.

Cena karte će u pretprodaji biti 300 dinara, a na ulazu 400 dinara. Početak događaja zakazan je za 20 časova, dok će pretprodajna mesta biti naknadno poznata.